Contact Ondernemingen Home

Ondernemingen

DSG Beveiliging bv

Latour Groep B.V. is de holding en beheer maatschappij van een aantal werkmaatschappijen, die vallen onder de Latour dienstgroep. De werkmaatschappijen zijn allen dienstverlenende organisaties.

We leven in een wereld die constant veranderd. Kleine criminaliteit is met 5% gedaald naar 607.000 geregistreerde (kleine) misdrijven. De georganiseerde criminaliteit daarentegen is explosief gestegen. Beveiliging is inmiddels een serieus onderwerp geworden. Soms zelfs tot aan de bestuurstafel.   Wij hebben door onze 18 jaar ervaring in de beveiligingswereld kunnen ontdekken waar wij goed in zijn. Al het andere laten wij graag over aan onze collega's. Wij doen dus slechts waar wij steengoed in zijn. (www.dsg-beveiliging.nl)

  • (Jeugd)zorg beveiliging
  • Objectbeveiliging
  • Winkelsurveillance
  • Detachering van beveiligingsmedewerkers.

 

Curant Plus bv

Curant Plus is een dienstverlenende organisatie dat zich richt op de bezetting en veiligheids problematiek binnen de Nederlandse (jeugd)zorg. Curant Plus heeft de noodzaak van extra toezicht op de zorgafdelingen reeds aangetoond door het succes dat wij boeken bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers kunnen tevens worden ingezet om uw client over te plaatsen naar een andere afdeling voor o.a. een time-out of crisisopvang.

Ook worden onze medewerkers bij onze huidige opdrachtgevers in de nachtelijke uren ingezet zodat hun eigen medewerkers ook daadwerkelijk de slaapdienst kunnen draaien zoals de slaapdienst is bedoelt.

 

Nieuwe Doelen bv

Uitgever en uitbater van de website marketingschool.nl. Marketingschool.nl is het blog waar specialisten blogs publiceren op het gebied van online marketing, socialmedia marketing, e-mailmarketing, enzovoorts. (www.marketingschool.nl)     Tevens uitgever van het boek "Van ondernemer naar ondernemen" in 2012. Dit boek bleek een bestseller. Hiervan zijn inmiddels een paar duizend exemplaren verkocht. (www.vanondernemernaarondernemen.nl)